Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

3 Pravila ponašanja na plaži - za bildere

Savjeti | 11. Srpanj 2016. 5 minuta

Okej dragi moji pripadnici mišićavije populacije. Ljeto je, ide se na plažu. Pohvaliti se figurom i uživati u tome što se možemo svući bez srama super je stvar. Kako to napraviti, bez da ispadnete seljo? Tko su bilderski krivci ljeti?

1. Neprekidno fleksanje i upumpavanje na plaži

Poanta odmora je odmor, opuštanje, relaksacija, mirovanje i uživanje. Ne idemo na binu kada odemo na plažu. Da vidjet će nas ljudi, OK, mnogi mišićavci vječno su nesigurno, no opet, nemojte biti onaj lik koji se na plaži konstantno upumpava s torbama, kamenjem, ili nekim priručnim rekvizitom.  Isto tako, ako netko pita za upute ili nešto slično, ne trebamo mu pokazati u smjeru juga tako da ćemo uz to napraviti dupli lat i zatim most muscular rotirajući se u smjeru traženog dućana ili parkinga. Ako nismo paunovi ne trebamo se šepuriti svake sekunde. Sjetite se Bannoutove mudrosti - kad si u formi - izgledaš dobro radeći bilo što. Tako da zaista nema realne potrebe praviti atmosferu backstagea na plaži.

2. Baywatch scene ulaska i izlaska iz vode

Naglašavam da ovo pravilo ne vrijedi ako ste David Hasselhof. David if you are reading this, don''''''''''''''''t mind my language or sentiment, just do your thing. Za nas ostale, slow motion izranjanje, zavodljivo mahanje glavom, kosom, bradom, drugim dlakama, nije dozvoljen sport. Ustajanje iz vode uz prolaženje rukama po vlastitom krasnom tijelu, pogotovo ako imate ljubavni tepih preko grudi, neće pomoći Vašem imidžu na plaži. Osim ako niste spasilac iz osamdesetih, nemate se zašto tako ponašati. Isto tako, prpošno poskakivanje po plićaku dok ulazimo u vodu smatra se retardiranim, ne zaigranim. Zamislite si Colemana kako poskakuje u plitkoj vodi i onda poput male sirene uranja u vodu zadvodljivo sjekući valove. Ako Vam ta slika imponira, nemam ništa protiv.....samo ste možda na krivoj stranici.

3. Urlanje po kafanama i klubovima na plaži

Ako ste veliki, impresivni, izrezani, ili sve od navedenog, već privlačite mnogo pažnje na sebe. I najslabiji ego bit će zadovoljen tolikim pogledima i skretanjima pozornosti. Nema potrebe biti glasniji od hitne pomoći u gradskoj gužvi. I dok je sasvim razumljivo da ćete možda sjediti bez majice u kafiću pored plaže, zaista je tupavo pjevati operu tamo, pogotovo ako je tematski orijentirana na lovačke priče iz teretane ili neke od nebrojenih uspješnih poduhvata u sferi osvajanja žena. Normalno, znanstveno je dokazano da je presreravanje i muška samohvala najveći afrodizijak u svemiru. Zato najglasniji seljober uvijek sjedi u diskretnom i ugodnom društvu - svoje desne plaže.

Cool je biti najveći na plaži. Manje je cool biti najveći panj na plaži :)

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni