Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Bodybuilding video emisija: Antonio Furić!

Bodybuilding i fitness | 13. Rujan 2016. 4 minuta

Jedna zasebna klasa u bodybuildingu na ovim prostorima!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju! Naša današnja tema je Antonio Furić. Poznati hrvatski bodyubilder koji u svom životpisu ima čitav niz fantastičnih postignuća iz natjecateljskog bodybuildinga.

Prvak države - ali i Europe!

Osim što je desetak puta postao državnim prvakom, u više se navrata okitio i raznim internacionalnim titulama među kojima se posebno izdvaja naslov prvaka Europe kao i zlatna medalja iz dalekog Alicantea osvojena na tamošnjem amateur Olympia natjecanju. O tom unikatnom postignuću Proteka je za svoj youtube kanal snimila i dokumentarni film.

Teško je pronaći iskusnijeg aktivnog natjecatelja no što je to Antonio Furić. U svijetu mukotrpnih treninga, pažljivo planirane prehrane i pomno birane kvalitetne suplementacije Furić spretno manevrira već više od dva desetljeća! Da, dobro ste to pročitali. Dobar dio vježbača nema toliko godina uopće, a naš Fura u teretani skupio je taj golemi staž.

Otakako je prvi put krenuo u sport opaža da mu razvoj mišića dobro leži. Figurom se izdvajao od vršnjaka, a i sama snaga brzo je pratila sve pomake u izgledu. Bilo je jasno, bodybuilding se pokazuje pametnim odabirom. To mu je vrlo brzo potvrđeno jer je od juniorskih dana u njegovo vlaništvo stiglo obilje medalja!

Biti najbolja verzija sebe - to je krajnji cilj!

Još uvijek sanja neke svoje bilderske snove! Tako nam on to kaže. Želi više, želi boljeg sebe, želi još dati. Postati profesionalac? Tko zna. Zapravo, on to već i jest! Kada bi dobio i taj tražen IFBB pro card, možda bi mogao doći i do natjecanja koja su proslavila šampione Olympije, Ronnie Colemana i Phila Heatha, no nije to njegova najveća ambicija.

Biti bolji od svojih prošlih izdanja. Dati sve od sebe sada, planirati sjajnu budućnost, to je Antonio Furić. Neumoran u svojem lovu na idealnu figuru i dobru formu. Bodybuilder s kojim Proteka već godinama uspješno surađuje!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni