Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Brzi E-nterview: MIRNES HUSANOVIĆ

Bodybuilding i fitness | 23. Veljača 2016. 6 minuta

Prvi gost našeg novog serijala brzih intervjua s regionalnim natjecateljima je Mirnes Husanović. Trofejni bodybuilder iz BiH sprema se za novu sezonu nakon što je prethodnih godina uzeo nekoliko vrijednih odličja...

 

 1. Pozdravljam te u ime Proteka teama! Predstavi se ukratko našim čitateljima s par bitnih rečenica o sebi.

 Moje ime je Mirnes Husanović,rođen sam 07.03.1989. u Sarajevu gdje živim i radim.

 2. Koliko se već dugo baviš ovim sportom i koja su tvoja najveća postignuća u njemu?

 Bodybuildingom se bavim 4 godine, ali rekreativno već 8 godina. Što se tiče mojih dostignuća u ovom sportu, izdvojio bih i državno prvenstvo gdje već 4 godine nosim titulu prvaka u svojoj kategoriji.

 3. Od svih projekata i natjecanja na kojima radiš, izdvoji nam ono najdraže. Koje je to događanje posebno i zašto baš to?

 Teško se odlučiti koje je od dostignuća ostavilo najveći pečat,ali izdvojio bih balkansko takmičenje u Zaječaru gdje sam osvojio drugo mjesto.

4. Kakav je tvoj pristup prehrani i treningu u bodybuildingu. Misliš li da se to može odrediti postotcima ili imaš svoje shvaćanje tih važnih elemenata?

 Pristup ovom sportu je individualan, pokretač samog sporta je za mene odlučnost, spremnost na odricanje i ustrajnost. Ovo je sport koji se lahko zavoli tako da se sav trud na kraju isplati.

 5. Osim natjecateljske karijere, kako još obogaćuješ svoj bilderski život? Radiš li trenutno na nekim projektima, ili možda obavljaš posao trenera?

 Što se tiče mog svakodnevnog života, on se sastoji u velikoj većini od treniranja i pripremanja obroka koji moraju biti u skladu sa iscrpljujućim treninzima. Ako pitate bilo kojeg bodybuildera vidjeti ćete da se njihova mišljenja ne razlikuju puno, sve svode na treninge,brigu o ishrani tako da nam to ne ostavlja puno prostora za opuštanja druge vrste. Poslije mog treninga dostupan sam u fitness centru Progym za rad sa klijentima. Novi planovi su u toku,trenutno su u toku pripreme za balkansko prvenstvo u powerliftingu, želim se okušati i u tom sportu, za takmičenje me sprema Almir Karkelja iz KDT "Neretva" koji je poznat po brojnim dobrim rezultatima. Sto se tiče Bodybilding scene, ako sve bude išlo po planu vidimo se u Oktobru na Jagodini open u nekom novom izdanju..

 6. Za kraj, tvoja budućnost kao sportaša. Gdje se vidiš ove godine i u doglednoj budućnosti?

 Većina mojih planova je vezana naravno uz bodybuilding. Imam u planu da se okušam u kategoriji do 90kg,što naravno zahtijeva rad na masi i veoma teške treninge. Također je prisutna i težnja za što većim rezultatima,što je na ovim prostorima teško izvedivo,zato težim ka prostoru van Balkana. Sve to zahtjeva dosta rada,truda i odricanja,ali čvrsto vjerujem da će se sve to na kraju isplatiti. Veliki pozdrav za ekipu Proteka tima posebno tebi Luka sve najbolje, pozdrav!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni