Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Čitav Proteka Team na FIBU 2017!

Bodybuilding i fitness | 07. Ožujak 2017. 9 minuta

Nova godina za nas znači i novi FIBO festival. Prošlogodišnje izdanje istog obilježili smo uz nekoliko članova našeg tima, a ovoga puta svi pakiramo kofere.

 Koga možete vidjeti?

 1. Eva Rusan - trofejna natjecateljica u bodyfitnessu već je čitav niz godina sinonim za kvalitetnu žensku figuru na ovim prostorima. Gusti mišići i forma koju i mnogi muškarci mogu samo sanjati krase Rusan kojoj ovo neće biti prvi put da se na FIBU pojavljuje kao jedna od atrakcija koju su prošle godine posjetitelji pratili s divljenjem. Ako ju susretnete, svakako se fotografirajte s njom. Možete i u pozi, ako volite izgubiti dupli biceps od dame :D

 2. Marko Barić - prvi puta u Proteka team FIBO izdanju dolazi i Marko Barić. Hrvatski natjecatelj čije se ime jednom čulo i kao ono apsolutnog juniorskog prvaka Europe dosad je i jedino naše s tom titulom. Izvrsni Barić osvojio je i nekoliko internacionalnih titula, uz one državne pa mu pehara nikako ne nedostaje. Vodi izrazito aktivan facebook page Life Will Fit, a figura koju obilježava sklad mišića sigurno će gomilati posjetitelje pred izložbenim prostorom.

 3. Antonio Furić - evo još jednog prvaka Europe, ali ovog puta seniorskog. Također i deseterostrukog prvaka države, višestrukog internacionalnog prvaka, trećeg juniora svijeta i vrhunskog pjevača zabavne glazbe iz vlastita aranžmana poezije (ne pitajte odakle ova informacija). Furić je s nama već posjetio FIBO na kojem je prikazao klasični pozing kojem su fanovi spremno aplaudirali. Ove godine i natjecanje mu je blizu pa će uz poznati pozing prirediti i vrlo oštru formu.

 

4. Stjepan Ursa - možda nije prvak Europe, ali kada smo se već dotaknuli milih glasova i lakih tonova, naš Stjepan tu nema ravnoga. Ako će kojim slučajem doći do mikrofona zasigurno će svekolikom puku predstaviti naš lokalni melos. Ipak Ursa će nakon godine pauze zbog neugodne povrede, ponovno uljepšati FIBO svojim nezaboravnim i zabavnim nastupima koji....doslovno..podižu ljude :) 

5. Valentina Filipović - Mlada dama najnovija je prinova Proteka teama. Tek je zašla u dvadesete godine i neki od nas nisu sigurni smije li ona uopće piti alkohol u svim zemljama Europe? Šalu na stranu, izvrsna Valentina na FIBO ide prvi puta i to u tijeku priprema za državno prvenstvo. Tko zna, možda to i neće biti prva bina na koju će stati. FIBO traje čitav vikend, a tamo su skladne bikini djevojke uvijek vlo rado i na glavnoj bini. 

6. Kristijan Matković - Prošle je godine išao na FIBO pogledati kako izgleda najveći festival fitnessa na svijetu i završio na bini kao jedan od sportaša. Sada je državni prvak u bodybuildingu koji se sprema za prvenstvo Europe. Svoje prvo u karijeri. FIBO mu nije stran, a ove ga godine dočekuje poboljšan i spremniji no prije. Svakako ga posjetite na FIBU ako ćete ga moći uhvatiti. On je naime jedan od posjetitelja koji zaista voli sve štandove posjetiti :)!

7. Andrej Pavić - Andrej je Brajo, a bez Braje se nikud ne ide. Trebamo li što dodati? Ne trebamo. Zašto? Jer Brajo, eto zašto!

 Team Proteka.

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni