Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

DVIJE TRI O NIKI

Bodybuilding i fitness | 28. Travanj 2015. 7 minuta

Natjecateljska sezona u regiji već je otvorila svoja vrata, a mi ćemo uskoro imati prilike pogledati debi naše natjecateljice iz Proteka tima. Nika Maštruko prevalila je velik put u pripremama za bodyfitness kategoriju i sada ju čeka Austrija

kao prva postaja natjecateljske trase...

Da bi došli do bilo kakvih predviđanja i komentara na Nikinu figuru moramo se vratiti na sam početak našeg poznanstva kada sam ju nagovarao da se ipak odluči na pozornicu bodyfitness kategorije. Zapravo, moramo se vratiti još dalje u "rikverc".

Kada bi pretenciozno rekao da sam ja prepoznao njen potencijal i inzistirao na natjecanju itekako bih Vas lagao, vjerujem da je ona oduvijek bila svjesna da nije još jedan prosječni član teretane koji svoje poslovne probleme i obiteljske trzavice manično rješava uz pomoć stalka za bučice. Prije nešto više od godinu dana (mjesec više-manje), još sam trenirao uz Furića i zajedno smo često znali obratiti pažnju na trenutne natjecatelje, kao i one koji bi to mogli postati. Tako nam je za oko zapela Nika koju mi je Antonio opisao kao "Ima jedna sitna plava cura što je u stvarno dobroj formi." E sad, ako ne znate Furića, on rijetko kad kaže da je netko u stvarno dobroj formi upravo zbog visokih standarda koje sam postavlja u tom polju.

Vidjevši Niku bilo mi je jasno zašto je Antonio pošao za tom frazom. Kako  smo vremenski bili u toplijoj etapi godine bio sam siguran da je ona neka djevojka koja je promakla mojim saznanjima i sprema se za proljetno/ljetnu sezonu. Separacije i suhoća već su tada bili na razini koju neki priželjkuju pokazati na bini.

Međutim, nula bodova! Na domaćim natjecanjima sam bio, vanjska sam revno popratio, od Nike ni traga ni glasa. Što ta mala plava onda izvodi tako suha u teretani, nije mi bilo jasno! Samo mi je bilo žao što se nije pojavila na pozornici.

Tada je glavno ime domaćeg bodyfitnessa u sferi mladih nada bila Jana Šuti čiju prezentnost na bini sumnjam da će netko skoro nadmašiti. Bila je graciozna, ženstvena, a opet dovoljno mišićava da nikako ne promašite čime se bavi. Kako bi to bilo zanimljivo pogledati kao duel na bini, da su Nika i Jana sudarile adute!

Početkom ove godine službeno sam upoznao Niku i sada znam da joj "Mala Plava" nije ime koje joj je obitelj nadjenula. (Kakav gaf obitelji, zaista!)

 Upoznao sam je na treningu uz Teu Koricu za koju svi znamo da genetski vjerojatno predstavlja iduću generaciju natjecateljica i pitao ju želi li se, bolje rečeno, planira li se natjecati u bodyfitnessu. Dočekao me neki nesiguran odgovor, mlak kao voda iz pokvarenog bojlera!

U takvim trenutcima uvijek se nasmijem uviđajući nesigurnost u pojedincima koji zaista trebaju vrlo malo takva osjećaja, Nika je i tada, iako se za apsolutno ništa nije spremala, ponovno izgledala kao dama koja bi uz malo truda mogla pomesti pristojnu konkurenciju.

Ubrzo sam je uz polu-pristojnu količinu nagovaranja ipak ponukao na ozbiljno razmišljanje o bini i bilo mi je zaista drago znati da ima interesa i želje - jer potencijala nikada nije nedostajalo. Gledajući je iz mjeseca u mjesec sve me više veselilo promatrati kako se moja prijateljica transformira u natjecateljicu koja će sasvim sigurno u narednim tjednima postati tema mnogih razgovora o bodyfitnessu.

Konstitucijom gotovo idealna za bodyfitness, s vretenastim mišićima, kompaktnom figurom, čistom kožom i izraženom ženstvenošću, Nika će biti odličan adut naše reprezentacije na svakom natjecanju. Pogotovo zbog toga što govorimo o juniorki!

Ipak, najveći adut kojeg ova mlada dama posjeduje je mentalna disciplina koju apsolutno ništa nije slomilo, a bilo je situacija u kojima bi drugi pokleknuli. Ako ništa drugo, siguran sam da će to pretvoriti Niku iz natjecateljice u šampionku!

Sretno!

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni