Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Fura ide na Europsko

Bodybuilding i fitness | 02. Ožujak 2017. 7 minuta

Pitali su nas nekoliko puta, koja je iduća postaja za Antonia Furića? Zadnjih nekoliko natjecanja nije prošlo prema njegovim željama i mogućnostima, ali karijeru nije odlučio ostaviti na čekanju...

Furića znam već godinama i ako sam nešto naučio gledajući ga, onda je to istina iza uzrečice o tihoj vodi koja "brege dere". Nije natjecatelj koji će nekoga prozivati se, nadglasavati na društvenim mrežama ili bilo što tomu slično. Radit će predano i dati koliko može, skromno govoreći da sanja visok plasman, ali spremno očekuje i drugačiju realnost. U jednom našem intervjuu gotovo sam doslovno morao izbijati odgovor na pitanje da li je on tada bio naš najbolji bodybuilder.

Nije to više onaj isti dečko iz Požege koji je prije dva desetljeća sumnjičavo gledao proteinski prah sumnjajući u to da se u tome krije bilo kakva poveznica s mišićima. Nije više junior, nije više niti u danima osvajanja državnog prvenstva, a prošlo je i dosta godina od prvenstva Europe i velike pobjede u Maastrichtu. Što je iduće?

Nova postaja dobro je poznata staza koja vodi do još jednog sraza najboljih bildera Europe van pro lige. Španjolska će biti mjesto radnje, a format natjecanja poznata je okolina za Furića koji tamo dolazi poravnati neke račune sam sa sobom, poglavito sa svojim verzijama iz prethodnih par godina. 

Proteka tim pratit će Antonia na njegovom putu do novog natjecanja i još jednog izazova u karijeri. Pred njim je još dosta treninga i posla za obaviti, a u ovoj fazi života osim bodybuildinga ima podosta obveza koje nimalo ne olakšavaju proces priprema. Arnold je jednom rekao da šampioni snagu prepoznaju po tome to ne odustanu onda kada postane teško, a kako znamo, Antonio je veliki fan Schwarzenggera :)! Možete ga vidjeti i na našem youtube kanalu na kojem će se uskoro pojaviti još sadržaja s njim:

 
 
 
 
 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni