Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

INTERVJU - Prpić vs. Mlinarić

Bodybuilding i fitness | 27. Prosinac 2018. 8 minuta

Kondicija, prehrana, trening, rad s Cro Copom? Svega smo se dotaknuli u ovom video intervjuu s poznatim trenerom!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog. Zdrav i sportski život naša je današnja tema koju će kroz razgovor s poznatim trenerom Mariom Mlinarićem prezentirati naš bodybuilding prvak Ivan Prpić.

Poznati trener velikog znanja!

Kao što možete zamisliti, kada se dva iskusna trenera nađu na jednom mjestu, široka paleta bilderskih tema prolazi se razgovorom! Od pametnog treniranja, pomno planirane prehrane, odabira kvalitetnih suplemenata i svega ostalog vezanog uz zdrav život.

Profesionalni bodybuilding, Ronnie Coleman, Big Ramy, Dorian Yates, nisu ovdje nužno bili na tapeti, ali ne moraju uvijek ni biti. Dapače, nekada je zanimljivo poslušati priče uspješnih aktera iz svakodnevice trening života Lijepe Naše.

Ivan Prpić pitao je Marija Mlinarića kako je uopće započela njegova sportska priča? Gdje su joj korijeni? Odgovor? Nešto mnogima od nas dobro znano! Čitav je život u sportu, smatra to načinom života.Nisu ga zanimali alkohol ni cigarete već samo sport, sport i sport. Od rukomenta do kinezologije.

Znamo ga i kao trenera iz Života na vagi, a kako je od amaterskog sporta došao do ozbiljnih TV termina objasnio je bavljenjem onime što čovjek zaista voli. Za njega, to je konstanta.

Mario se tako bavio sportom, nije želio uredski posao već je tražio dinamiku u svom životu. Kada su došle i televizijske ponude, objeručke ih je prigrlio. Gušt mu je baviti se njima. 

Od glume do sporta, radi ono što voli!

S obzirom da dobro poznaje brojne bivše i sadašnje bodybuilding natjecatelje, Mario priznaje da su mu mnogi od njih bili inspiracija i neki možda ideal snova. Učio je od njih mnogo s obzirom da je bodybuilding izrazito izazovan i naporan sport. 

Koliko samo novaca ode na sve aspekte bildanja, pita se Mario? A sve zbog tog magičnog trenutka natjecanja. Sjetio se i Arnolda Schwarzennegera poznatog po nekada proizvoljnim pozama suprotnim od sudačkih naredbi baš kako bi ostavio bolji dojam na sve okupljene.

Mario je energičan govornik, veliki zaljubljenik u sport, fan aktivnosti, od sportova loptom do bodybuildinga i prije svega - fantastičan sugvornik za ovakav intervju. 

Nama je bilo gušt snimiti ga, a vi ga svakako pogledajte!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni