Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

IQ INTERVIEW: SAŠA DRAŠKOVIĆ

Bodybuilding i fitness | 17. Prosinac 2018. 8 minuta

Dugo očekivani gost - Saša Drašković konačno je došao u IQ interview. Kao što možete pretpostaviti bilo je svega osim dosade!

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je IQ interview kojeg ste tražili otkako je počeo ovaj serijal u automobilu. 

Konačno stigao Saša Drašković!

Voditelj, dobro poznati bodybuilder iz Lijepe Naše, i u ovoj je epizodi Antonio Furić. Deseterostruki prvak države, prvak Europe i nositelj zlatne medalje na amateur Olympia natjecanju u dalekom Alicanteu. Naravno, možda ga znate i kao glavnog lika našeg dokumentarca!

Gost? Ha, tko drugi nego Saša Drašković! Izrazito poznati bodybuilder i trener čije se iskustvo u bodybuildingu veže uz golem broj tema. Od promišljanja i smišljanja treninga, kreiranja strogog režima prehrane, obzira prema kvalitetnoj suplementaciji, ali i govoru o gdjekad "zabranjenim" temama anaboličkih steroida.

Saša je otvorena knjiga i samim time nije ga bilo teško pitati o čemu god se Furiću htjelo. Od profesionalnog bodybuildinga čiji su baštinici sjajni Ronnie Coleman i, recimo, Jay Cutler, do amaterskih krugova u kojima baš Drašković ostvaruje zapažene rezultate iz godine u godinu.

Što na umu - to na drumu!

S obzirom na koncept IQ interview sadržaja imali smo dovoljno vremena za sasvim konkretan razgovor. Saznat ćete nešto više o Sašinom životu, njegovim navikama, nadanjima i stavovima o bilderskim, zdravstvenim i ostalim temama koje promišlja na dnevnoj bazi. Zanima ga mnogo toga, pa mnogo stvari istražuje redovno!

Našeg Antonija razveselilo je imati ovako otvorenog i pričljivog gosta jer takvi u bodybuilding krugovima nisu baš uvijek slučaj. Međutim, Saša je s razlogom tako dobro poznat i toliko tražen u svakoj razgovornoj emisiji. Razlog je, kao što smo rekli, sasvim jednostavan - što misli, što radi, što planira misliti i raditi, Saša će reći i predstaviti, pa ako treba i braniti pred napadom.

Poslušajte ovaj intervju i saznajte zašto je toliko ljudi tražilo njegovo gostovanje, ali i kako se snašao pored prekaljenog Fure kojeg je mnogo toga zanimalo!




 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni