Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

KLANČIR ili ŠARČEV - ANTONIO FURIĆ

Bodybuilding i fitness | 28. Siječanj 2020. 7 minuta

Jedno kratko pitanje na koje nas je baš zanimalo čuti Furina razmišljanja...

U našem Muscle Media podcastu ovoga je puta gostovao proslavljeni hrvatski bodybuilder, Antonio Furić, i odgovarao na razno-razna pitanja iz sfera bodybuildinga, sporta, osobnog života, mladosti i budućnosti. Jedno od njih ticalo se bilderskih odličnika, dobro znanih prvaka.

Miloš ili Petar, pitanje je sad!

Miloš Šarčev, bodybuilder iz Srbije čija je karijera ostavila golem utisak na eru tijekom koje se natjecao, ali i profesionalni bodybuilding kao takav, jedan je od ljudi koje naprosto morate respektirati u ovom željeznom sportu.

S druge strane, prije desetak godina zalet je hvatao, a zatim i pro card uhvatio, Petar Klančir. Nevjerojatan potencijal bio je vidljiv još od prvih teretanskih dana te se Pero ubrzo pronašao daleko najboljim na ovim prostorima u vrlo malo vremena.

Furića, prvaka Europe, višestrukog državnog i internacionalnog prvaka, pitali smo jednostavno - Miloš Šarčev ili Petar Klančir?

Naravno da to pitanje samo po sebi nije pošteno ako gledamo karijere kao takve. Miloš se natjecao godinama i njegov je bilderski put prije mnogo godina raskrstio s binom dok se Petar Klančir još uvijek aktivno bavi bildanjem i njegov novi natjecateljski angažman željno se čeka.

U takvoj usporedbi nije bila ni poanta, već smo htjeli čuti razmišljanje i asocijacije vezane uz ova važna imena bilderskog sporta. Miloš je vani poznat kao "The Mind" zbog metodičnog i studioznog pristupa prehrani, treningu, suplementaciji i svemu ostalom, a vrlo je otvoren bio i po pitanju uporabe anaboličkih steroida.

Petra vani znaju kao "The Croatian Sensation" nakon što je nanizao nekoliko odličnih plasmana kao novi IFBB profesionalac. Moćna figura naglašena razvijenim udovima, okrunjena kuglastim ramenima, brzo je upala u oči fanova i pratitelja sporta.

Klančir kao nova nada

Kaže Antonio, Petar je jedan od onih Bogom danih za ovaj sport, ali trenutno i dalje bira Miloša Šarčeva. Misli da Klančir može napraviti iste, ako ne i veće rezultate u svojoj karijeri jer se čini kao da raste čim pogleda utege.

Doduše, takvi su toliko rijetki da mu nije bio problem istaknuti kako trenutno na ovim prostorima ne vidi sličan potencijal za uspjehe u profesionalnim krugovima. Barem ne što se tiče onog hardcore open bodybuildinga. Jer Klančir je, kao i Šarčev u svojem vremenu, bio klasa iznad klase. Netko tko svoju lokalnu razinu preraste vrlo, vrlo brzo.

Petra i Furića kroz godine je povezao i Superior 14 kao brend kvalitetne suplementacije, a danas je zanimljivo da sportska karijera obojice i dalje ima još poglavlja za ispisati!

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni