Košarica Narudžba

Moj put do prvog natjecanja

04.03.2015
Iva Arar
Pozdrav svim čitateljima. Ako ste čitali moj intervju upoznati ste s činjenicom da nemam dugačak staž u teretani, isto tako da su mi i ovo prve pripreme.

  U pripreme sam krenula bez previše znanja i bez imalo iskustva, no s mnogo ljubavi i entuzijazma koji iz treninga u trening, iz dana u dan samo rastu, te dvije stavke su zapravo temelj mojih priprema, ono sto me vodi i motivira. 

Uz želju, volju i entuzijazam veoma je bitno i znanje, smisleno složeni program koji se mora dosljedno pratiti, za njega je zaslužan moj mentor,  Martin Andrijašević, bez kojeg ne bih mogla izvući maksimum iz sebe, koji mi je isto tako i velika moralna podrška.  
 
Već početkom mojih priprema uz mene je stao i Team Proteke, njihova podrška mi je veliki poticaj i korak naprijed,  njihovi suplementi mi uvelike olakšavaju i poboljšavaju kvalitetu priprema. 
 
Trenutno sam u početnoj fazi definicije, nije mi jednostavno jer mi se organizam navikava na manju količinu ugljikohidrata i povećanu aerobnu aktivnost. Preda mnom je 9 tjedana, kroz tih 9 tjedana pisat ću vam o svom napretku,  planu prehrane,  treninzima i suplementima koje koristim, pratite moje uspone i padove, transformaciju u 2 mjeseca,  možda svojim planom i savjetima i vama pomognem u pripremama za ljeto. Puno toga nas čeka, bitna je samo volja.
 
Do sljedećeg puta,
Vaša Iva.
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO