Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Proteka team na Jarunu ;)

Vijesti | 16. Lipanj 2018. 5 minuta

Dok se danas diljem zemlje čeka utakmica s Nigerijom, Proteka Team odlučio je krenuti put Jaruna i tamo obaviti jedan pripremni roštilj!

Sudeći po broju kockica i zastava u današnjem prometu, nogometna utakmica: Hrvatska - Nigerija, čeka se s nestrpljenjem. Znamo kakva je tradicija kad se događa neko veliko sportsko zbivanj - valja napraviti nešto finog mesa na roštilju i popiti....fitness dozvoljene napitke, heh.

Još kad vam kažemo da je za nadzor grilanja zadužen Brajo, odmah znate da ne može proći loše. No nije on tamo samo da bi vatra bila poslušna, a meso marinirano - iako, bolje mu je da ne zariba - došao je malo posnimiti atmosferu i napraviti novi video u kojem će Ursa imati jednu novu ulogu u kojoj se dosad nije našao. Spoiler - nećemo ga okrenuti na ražnju.

Nisu tu samo Brajo i Ursa, došle su Eva i Roberta, uz uvijek znatiželjnog psa Hulka i najnoviju obiteljsku prinovu. Bebu koja će u budućnosti, sigurni smo, vladati bodybuildingom. Naravno, bila bi to skromna ekipa za roštilj, pa smo pozvali i brojne aktere iz naših dosadašnjih video materijala koje će youtube publika lako prepoznati. Neće biti lako nahraniti tolike mišiće no, u tom je biznisu Proteka već dvadeset godina.

Stigao je dr.sc.M.Kolobarić, a njegov doživotni šegrt Antonio Furić također će se pridružiti veseloj ekipi. Svi imaju Proteka team navijačke majice i usuđujemo se reći da uz ovakvo bodrenje naši danas navečer ne mogu izgubiti (Disclaimer - izgubi li Hrvatska navečer, prethodnu rečenicu niste pročitali).

Nadamo se da i vi provodite zanimljivu subotu, a možda još stignete navratiti do Jaruna posjetiti Proteka team koji će se tamo nalaziti još neko vrijeme. Nadamo se da vrijeme neće biti zlonamjerno prema brojnim gostima, pa zašto ne baciti oko ako ste u prilici. Nećete ih fulati, to su one hrpe mišića pored jedne od izletničkih kućica.

Bio je danas jedan užurban dan za naše. Treniralo se, putovalo u Sloveniju, pa malo po Zagrebu i onda na Jarun. Pošli smo baciti oko i na IBFF natjecanje u Brežicama gdje smo ulovili impresivne bikini natjecateljice, a možda bi bacili oko i na profesionalce, da nismo upali u period pauze i sjetili se dogovorenog roštilja. Tako da - tamo smo ;)

Valja samo još naglasiti ono dobro znano upozorenje - ne diraj bildera dok jede, osim ako mu se ne želiš pojaviti na tanjuru!

Team Proteka

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni