Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Puno pitanja za FURIĆA

Bodybuilding i fitness | 21. Listopad 2018. 6 minuta

Nakon Urse red je došao i na Furića! Preferira li i on Colemana? U kojem od "njegova" dva grada ima boljih cura i što je naučio o prehrani saznajte u narednim minutama..

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je...Antonio Furić glavom i bradom! Poznati hrvatski bodybuilder koji se na državnoj razini okitio sa desetak titula prvaka, uzevši i jedan trofej rezerviran za šampiona Europe. Ne samo to, u dalekom Alicanteu zaradio je zlatnu medalju na Amateur Olympia natjecanju dodatno popunjavajući svoj podulji sportski životopis. 

Šaban ili Kitić?

Ovoga puta, teme nisu bile samo bilderske. Svijet treninga, prehrane i kvalitetne suplementacije uvijek je more inspiracije za razgovor sa bodybuilderom, ali, nekada morate pitati i koju sitnicu što se baš i ne očekuje u svakodnevnoj komunikaciji. Ne, ne mora to biti boca istine, ali nije ni da ne smije biti. Istina ili izazov? Pitati ćemo našeg Furu!

Tako se među prvim pitanjima našlo jedno sasvim (ne)bildersko. Od ispitivaču potpuno nepoznatih Šabana Šaulića i Mile Kitića, Furić je morao izabrati sebi dražeg. Bio je brz i precizan odabravši Šabana. 

Ipak, kada mora birati između tamburice i harmonike, odabire tamburicu. Slavonac je, ti tonovi uvuku se pod kožu, a legenda kaže da se na teškim čučnjevima, podižući preko dvije stotine kilograma, motivira tim blagim, bogatim tonovima tamburice. Dok će netko morati poslušati teški hip hop ili agresivni metal, Furić utege očito pripitomljava milijim zvucima!

Kada smo došli do bodybuildinga zanimalo nas je što bi odabrao između Ronnie Colemana i Arnolda Schwarzeneggera. Velika imena ovog sporta, vjerojatno i najveća kada uzmete u obzir što predstavljaju po pitanju natjecateljskog i reprezentativnog učinka. Nije mu bilo lako odabrati s obzirom da se, barem po tijelima, radi o izrazito "suprotnim" natjecateljima.

Mirovina ili novi pohodi?

Naravno, imajući u vidu da Antonio Furić voli najaviti mirovinu kada se na nebu pojavi puni mjesec, pitali smo ga i to - planiraš li nastaviti karijeru ili je na pomolu ovoga puta stvarno, za ozbiljno, onako definitivno, bez sumnje i sto posto - mirovina. Pogađate što je rekao...ah, ako ga znate, znate i odgovor :)!

Uglavnom, bilo nam je zabavno, sadržajno, ozbiljno i šaljivo. Antonio Furić u bodybuildingu je s razlogom zaradio sjajnu reputaciju, a van njega ostavio dojam smirenog, ali srdačnog čovjeka kojeg su mnogi zavoljeli. Poslušajte što nam je rekao, kada brzo, a kada sporo odgovarao. 

Nismo bili jako oštri, ali nismo ga u svemu ni poštedjeli neugodnosti!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni