Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Treba li kemijati za ljeto

Savjeti | 10. Lipanj 2017. 5 minuta

Ah da, došlo je i to doba godine kad svi hoćemo izgledati dobro - bez obzira na to kako smo se ponašali prethodnih mjeseci. Kad je dobar izgled u pitanju, nažalost, neizbježna je i jedna loša tema.

 Za one kojima se ne da zapravo čitati članak, kratak odgovor – ne.

Problem traganja za kemijom, odnosno, steroidima i sličnim sredstvima, tijekom ljetnih mjeseci leži u današnjem mentalitetu koji očekuje dramatične rezultate bez jednako dramatičnih ili bilo kakvih ulaganja. Tjednima se pretjerivalo sa hranom i još se neko vrijeme tiho uvjeravalo da ćemo početi vježbati od onog idućeg ponedjeljka.

Od suplementacije smo uzimali čokoladno mlijeko i napolitanke, a kardio smo odrađivali od računala do frižidera. Sretan sam što mogu s vama podijeliti da već dugo na tržištu postoji idealan steroid za ovakve slučajeve. Zove se pravovremeni rad, točnije, na ambalaži je otisnuto: trud acetat. Što sadrži? Evo ovako:

  •  50 mg krv

  • 50 mg znoj

  • 50 mg suze

 Ova revolucionarna formula uzima se u kuri od 12 do 10 tjedana prije odlaska na more. Koristimo ju tri do četiri puta tjedno uz aerobne i anaerobne treninge. Postala je iznimno popularna nakon što je nevjerojatnih 100% korisnika pohvalilo njenu učinkovitost. Što se cijene tiče, iznosi nula kuna i možete ju nabaviti sami kod sebe onda kad se prestane s izmišljanjima isprika i traganjem za prečacima.

 Strahovito je neodgovorno i doslovno glupo njegovati kulturu koja čak i rekreativno kvalitetan izgled teži ostvariti kroz supstance koje s rekreativcima nemaju veze. Mišići su u originalu od svojih prvih razvijenih inačica postali impresivni jer su predstavljali svo ono golemo zalaganje koje iza njih stoji. Upravo ih je primisao da se mogu instantno zaraditi učinila odbojnima i obezvrijedila pred širom masom ljudi.

 Ljeto je doba kad s ponosom možete pokazati na čemu ste radili i svakako možete u tome uživati i osjećati se ugodno u vlastitoj koži. U ovom, kao i u bilo kojem drugom slučaju, rad neće pronaći zamjenu, ali je sasvim sigurno da mekušac neće prestati tražiti lakši put.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni