Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

BRZI TRENING ZA KOMPLETNA PRSA

Trening | 29. Srpanj 2019. 5 minuta

Antonio Furić i nakon sezone natjecanja redovno odrađuje treninga. Ovoga puta na dnevnom su redu prsa. Pogledajte kako ih je odradio...

Dobrodošli u naš serijal brzih treninga! Nemamo svaki dan jednako vremena za treniranje pa bez obzira na skupinu koju moramo odraditi često dođe do situacija u kojima efikasnost zlata vrijedi. Možda vas stisne posao, možda škola ili fakultet, a opet nije nemoguće da se radi o nekoj sasvim petoj obavezi. Bilo kako bilo, trening treba odraditi, a ovaj serijal dokaz je da se može i u malo vremena!

Prsa obično volimo razdužiti jer mnogi od nas žele što više vremena posvetiti ovom "krunskom dragulju" dobre figure. Nije teško vidjeti zašto. Opažaju se kroz majicu, a na plaži su simbol aktivnog vježbača. Vježbe za prsa različite su i mogu pogoditi prsne mišiće iz više kutova:

1. Vježbe na spravama
2. Vježbe dvoručnim utegom
3. Vježbe bučicama
4. Vježbe sajlama
5. Vježbe težinom tijela 

Mnogo toga u ovom video prilogu predstavlja i naš proslavljeni bodybuilding šampion Antonio Furić koji je u više od dvadeset godina karijere izgradio impresivne prsne mišiće. Možda vas iznenadi, ali nije mu svaki trening trajao dugo, bez obzira na odabir kilaža koje su često bile poprilične. Brzi trening nije nužno loš!

Upamtite, dobar trening znači da smo mišiće adekvatno stimulirali kroz niz različitih pokreta. Opteretili smo ih unutar sigurnih granica, imajući u vidu minimalne, ali itekako poželjne, pomake u smjeru težeg. To ih je itekako izmorilo i potrošilo pa ih zato nakon moramo odmoriti kroz primjerno pauziranje do idućeg njihovog susreta s utezima, ali i unos nutrijenata koji im pomažu u oporavku. Jedan od najboljih takvih upravo je kvalitetan whey protein - koji možete pronaći u našoj ponudi.

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni