Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

ZAGREB OPEN - OVAJ VIKEND!

Bodybuilding i fitness | 04. Listopad 2017. 4 minuta

Izvrsna vijest za sve ljubitelje bodybuildinga – ponajviše za stanovnike hrvatske metropole! Ovog vikenda sprema vam se prava poslastica.

 Zadnjih godina bodybuilding obilazi Hrvatsku – Daruvar, Zadar, Križ, Zaprešić, Poreč... Putovalo se po Hrvatskoj kako bi doznali što naši natjecatelji mgou ponuditi među konkurencijom sebi ravnih.

Mnogi pamte kultne Noći šampiona koje su se prije – ha, ima sad godina – održavale u Zagrebu. Ako je suditi po zadnjim vijestima, sprema nam se jedan vrlo zanimljiv događaj u glavnom gradu. Još su mi prije nekoliko tjedana javili da se aktivno radi na organiziranju i sada možemo potvrditi da će na Velesajmu u sklopu sportskog festivala biti održano i bodybuilding natjecanje s velikim brojem kategorija – od dječjeg fitnessa, classica i, naravno, neizbježnog open bodybuildinga.

S početkom u 14 sati, gledatelji će moći pratiti i nadmetanje nekih zvučnih imena koje dobro znamo. Danijel Miklečić, natjecatelj za kojeg sam siguran da ga više ne trebam predstavljati jer je na bodybuilding sceni jedan od veterana s popriličnom količinom medalja iza svoga imena, Marijan Mesec, klasičar koji se uvijek pokazao ozbiljnim konkurentom svakoj postavi na pozornici, a vjerujem da će snage odmjeriti s Domagojem Jakovcem kojeg godinama pratim i siguran sam da nisam sam u uvjerenju kako ovaj natjecatelj ima figuru koja u našem sportu može stići prilično daleko.

Ima, naravno, i mladih nada. Sven Agić i Filip Dropulić u jeku priprema za jesensku sezonu pokazat će na čemu rade već ovog vikenda. I jedan i drugi strahoviti su potencijali, dovoljno dobri da svi budemo ponosni na mladost koja će predstavljati Hrvatsku pri velikim natjecanjima.

Ne sumnjam da će za svačije oko biti dovoljno zanimljivog sadržaja, ali da ćemo i mi dugogodišnji pratitelji i zagriženi fanovi moći uživati u ozbiljnim bitkama za medalje.

Za one koji bi se možda i sami željeli okušati u nekoj teretanskoj disciplini, Vanja R. Fijan organizirat će natjecanje u powerlifterskim dizanjima s malim obratom – umjesto jednog ponavljanja s maksimalnom kilažom, tražit će se što više ponavljanja s opterećenjem jednakim vlastitoj težini (odnosno, za žene 50% manje). Tako da, eto, dok se bodybuilderi pokazuju, mi se možemo malo i upumpati :) .

Kao Zagrepčaninu, uvijek mi je drago putovati zemljom prateći ovaj sport, ali ne mogu reći da se ne veselim gledati omiljene mi discipline u rodnom gradu. Pozivam vas sve da mi se pridružite ove subote na Velesajmu (paviljon 5) da u što većem broju podržimo nastojanja okupljenih natjecatelja.

Do Čitanja,
Luka Kuhar

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni