Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

DRŽAVNO prvenstvo u BODYBUILDINGU 2020 - Komentari & intervjui

Bodybuilding i fitness | 24. Rujan 2020. 7 minuta

Novi video na kanalu stiže iz Čakovca, točnije, tamošnjeg izdanja državnog prvenstva u bodybuildingu!

Državno natjecanje u bodybuildingu redovito se smatra najvažnijim bilderskim događanjem u Republici Hrvatskoj. Veliko je to zbivanje za sve one koju u sportu mišića svoju reputaciju i figuru godinama grade, ali i za druge - kojima čari bildanja tek postaju sve ozbiljnijim životnim ciljem.

Nije rijetko da se takve dvije struje, figure, osobe - sukobe u lovu na medalje!

Ova je godina, nažalost, imala tu groznu pandemiju kao prilično otegnotnu okolnost zbog koje se održavanje natjecanja kao i sve ostalo vezano uz njegovu provedbu činilo vrlo neizvjesnim.

Što će se i kako održati? Hoće li publika, koju redovito čine najbliži i najvažniji članovi svite bodybuildera, smjeti podržati svoje favorite?

Čak je i samo pitanje održavanja događaja bilo postavljano više puta. Ipak, prateći sve smjernice stožera te organiziranjem natjecanja po strogim parametrima uz provjeru nužnosti na ulazu, savez se snašao i u lijepom Međimurju uspio uprizoriti još jedno u nizu državnih prvenstava. Bilderi su znali da u Čakovcu neće biti lakog posla ili brze medalje, a to se vidjelo na njihovim figurama.

Imali smo tu sjajnih priča. Naš Antonio Furić pratio je sve budno, gledajući iz uloge trenera u publici.

Bilderska bina nikako mu nije strana, no odavno je otišao s ove natjecateljske razine za koju sada sprema druga imena u kategorijama koje vjerojatno onomad nije mogao niti zamisliti. 

Sjajna mlada imena!

Istaknuli su se mnogi. Možda najviše Marko Šoltić čija je figura značajno napredovala zadnjih godina pa se tako pohvaliti mogao oštrom formom i razvijenom muskulaturom. Pogodio je boju, dodao nužne prepravke prije bine i zatim njome na pravi način zagospodario.

Među juniorima sjajan je bio Dino Berić koji odlično odrađuje tranziciju iz physique kategorije u bilderske vode. Čini se da mu dodana mišićna masa vrlo dobro stoji, a noge koje nije mogao pokazati u dugim hlačicama sada mu čine temelj kompaktne figure.

Sve to, a i mnogo više, pogledajte u našem novom video prilogu. Nije bilo lako organizirati ovo natjecanje i zato svima koji su se pojavili želimo čestitati na odličnom poslu u vremenima velike nesigurnosti. Nije bilo uzalud!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni