Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Mršavljenje - Kardio ili Utezi?

Trening | 01. Travanj 2021. 5 minuta

Bliži nam se ljeto, a to znači da je mršavljenje sve popularnija tema. Pogotovo nakon svega što smo prošli u izrazito napornom periodu pandemije. Nažalost, mnogi su od nas ulovili i koju "krivu" kilu...

1. Antonio naglašava važnost potrošnje kalorija kao ključan faktor u gubitku kilaže. Bez obzira na aktivnost koju izaberemo treba odraditi malo jednostavne matematike pomoću koje vidimo gdje smo što se kalorijske slagalice tiče. Svojim radom želimo premašiti unos i tako natjerati tijelo da posegne u vlastite zalihe kako bi moglo odraditi sve što želimo i planiramo. 

2. Trening s utezima tu je sjajna opcija za sve one kojima je, poput našeg Fure, kardio malo dosadan i monoton - pogotovo ako se izvodi na traci ili nekom sličnom nepomičnom rekvizitu. Razumljivo je da ideja hodanja po traci mnogima zvuči bitno lošije od šetnje prirodom, a trenažeri poput orbitreka kao striktno lošiji bicikli. Možda jednostavno volimo utege - i to je odlično jer i tako trošimo energiju!

3. Furić nije obožavatelj treninga na prazan želudac jer strahuje za mišiće koje je godinama gradio. Svjestan da mnogi tako postižu dobre rezultate, neće ga nikome braniti, no njegova je praksa uvijek uključivala i obrok pun proteina uz minimalan dodatak masti prije svake takve aktivnosti čija je primarna svrha trošiti kalorije.

4. Za iduće natjecanje planira ubaciti kardio iako je neke od svojih najboljih rezultata ostvario bez dodatnog angažmana na traci ili biciklu. Tijelo se svake godine ponaša drugačije i uvijek mu je interesantno istraživati nove mogućnosti.

Za sve što nam je Fura rekao o kardiju, mršavljenju i treningu - kliknite video ispod: 

 
 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni