Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

VIDEO: seminar - Antonio Furić i Luka Kuhar

Savjeti | 12. Veljača 2016. 8 minuta

Proteka stoji na stajalištu da je bodybuilding najrasprostranjeniji sport na kugli zemaljskoj, ali Vi toga još niste svjesni ;) Zato smo mi odlučili organizirati seminare kako bi proširili svijest o istome i dokazali svoju teoriju!

 Tko je sve bodybuilder?

Bodybuilder, iliti graditelj svojega tijela po naši, je svatko onaj tko je u bilo kojem stadiju svoga života pokušao transformirati ili izgraditi svoje tijelo. Nije nužno i da se ta osoba ujedno htjela okušati u natjecateljskim vodama. Dovoljno je da je htjela promijeniti izgled svojega tijela primjenjujući manje ili više uspješne tehnike vježbanja i planove prehrane. Prema tome, gotovo da nema te osobe koja nije bila bodybuilder!

Eto Vam široke rasprostanjenosti bodybuildinga i najpopularnijeg sporta na svijetu, jerbo nema onoga tko nije poželio izgledati bolje pa makar i već sad dobro izgleda :)

Koja je tu onda svrha natjecateljskog bodybuildinga i ovako ekstremnih figura kao što je naš Antonio?

Natjecatelji u bodybuildingu idu u ekstreme s manipulacijom svojega izgleda. Tu su uloženi veliki napori da se smanji struk, povećaju ruke, ramena, prsa, trbušnjaci budu vidljivi itd. Te sve manipulacije se rade kroz željeni trening i prehranu koje upravo bodybuilderi znaju najbolje, baš zato što su tjerali svoje tijelo do tih krajnjih granica. Prema tome, ako i vi želite izgraditi svoje tijelo uvijek ćete imati najbolje rezultate ako slušate savjete od najboljih graditelja tijela kao što je Antonio Furić.  

Dakle, naše stajalište je da ako hoćete dobro igrati rukomet, tražiti ćete savjet od rukometaša, ako hoćete dobro igrati odbojku, tražiti ćete savjet od odbojkaša, ali ako hoćete dobro izgledati, tražiti ćete savjet od bodybuildera ;)

Ima još jedna stvar koja zbunjuje ljude i koju želimo demistificirati. Ljudi često misle, kad vide bodybuildera, da ako se prime utega da će odmah tako i izgledati. To jednostavno nije točno. Što bi Antonio rekao, vi možete usmjeriti Vaš trening i Vašu prehranu da izgledate baš onako kako Vi hoćete. Bodybuilder je ona osoba koja će Vas usmjeriti da ostvarite svoj cilj brže, a njegov, po nekima ekstreman izgled, je tu da Vam pokaže za što je sve ljudsko tijelo sposobno kad se uloži okromna količina truda, želje, volje i predanosti. 

Antonio i Luka su po našem mišljenju odradili odličan seminar i malo toga su ostavili nerazjašnjeno. Pogledajte:

U drugom dijelu pogledajte pitanja publike koja je uistinu ostvarila pozitivnu i svrhovitu komunikaciju s našim predavačima. Bilo je tu pitanja koja su najčešća i u našem inboxu i na e-mailu. Stvarno, tematika koja zanima svakog tko želi poboljšati svoj izgled. Pogledajte:

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni